Kelan auditointi

Auditointi on järjestelmällistä ja riippumatonta arviointia kuntoutuspalvelun laadun ja asiakaslähtöisen toiminnan varmistamiseksi. Auditoinnilla todennetaan, että yrityksenne terapian käytännön toteutus vastaa sopimusta, tarjousta ja palvelukuvausta.


Vahvuudet 1. Henkilöstö: Palveluntuottajan asiakaskunnan mukainen työkokemus ja kouluttautuminen tuki yksilöllisen terapian toteuttamista. 2. Kuntoutusprosessi: Palveluntuottajan aktiivinen verkostotyö asiakkaan lähipiirin kanssa edisti terapian arkeen siirtymistä. Auditoinnin lopputuloksena todetaan, että Fysio-Sport Petäkoski Oy:n toteuttama Kelan järjestämä vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen fysioterapia noudattaa tehtyä sopimusta ja hyvää kuntoutuskäytäntöä. Auditoinnilla ei havaittu poikkeamia, eikä kehittämisehdotuksia. Auditointi Fysio- Sport Petäkoski Oy:n osalta on päättynyt.

15 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

TIETOSUOJASELOSTE

TIETOSUOJASELOSTE 1. Rekisterinpitäjä Fysio-Sport Petäkoski Oy, Y-tunnus 1906142-8, Patruunankuja 3 B 08200 Lohja 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Virve Petäkoski, puh. +358400911672 sä